Pupalkový olej

Olej s čistiacimi a protizápalovými vlastnosťami

Hojí a upokojuje citlivú a poškodenú pleť.

Pupalkový olej sa získava zo semien rastliny pupalky dvojročnej lisovaním za studena. Používa sa ako súčasť krémov a kozmetických prípravkov určených na citlivú pleť, pretože pomáha upokojiť podráždenú až poškodenú pleť. Vďaka svojim čistiacim a protizápalovým vlastnostiam sa výborne hodí na liečbu ekzémov či akné.

@mixaczsk

Ktoré produkty sú vhodné
pre moju pleť?

Pokračovať
Opakovať test

Kozmetiku značky Mixa kúpite vo vybraných predajniach